Advies- en trainingsbureau Ovidio

Ovidio is een onafhankelijk advies- en trainingsbureau op het gebied van empowerment en oplossingsgericht werken. Wij helpen je bij het ontwikkelen, implementeren èn borgen van een vraaggestuurde, oplossingsgerichte aanpak in jouw organisatie. Dat doen we in de vorm van training en coaching, afgestemd op specifieke wensen en behoeften van de organisatie in zijn geheel en van de deelnemers in het bijzonder.

Klanten van Ovidio

Ovidio bestaat inmiddels 15 jaar. We hebben gedurende deze 15 jaar een redelijk groot en gedifferentieerd cliëntenbestand opgebouwd. Gehandicaptenzorg, (Voortgezet) Onderwijs, Kinder- en Jeugdpsychiatrie, Jeugdzorg en Maatschappelijk Werk. Daarnaast wordt sinds 2004 structureel onderwijs en training gegeven in Oplossingsgericht werken in het Post Masteronderwijs aan aspirant Orthopedagogen Generalist en – Gezondheidszorgpsychologen.

Van onze opdrachtgevers krijgen wij iedere keer terug dat wij ons onderscheiden van anderen doordat wij onze diensten ‘op maat’ leveren. Dat is ook precies wat wij nastreven: wij vragen de opdrachtgevers èn deelnemers aan trainingen wat zij graag willen bereiken, hoe zij dat willen bereiken èn hoe de nieuw verworven expertise organisatie breed geborgd kan worden. Op basis daarvan wordt het trainings- dan wel coachingsaanbod afgestemd. Met andere woorden: Vraaggestuurd naar eigen Kracht.

Ovidio werkt met een sterk team van ervaren deskundigen. Voor meer informatie over ons team, kunt je terecht op onze teampagina.